Miss Roberta Shoes Review + GIVEAWAY!

CLOSED!*Dutch only*  CLOSED!


Hee meiden! Vandaag is het niet een normale outfit post.. Het is ook niet alleen een review... Het is namelijk OOK een giveaway! Woohoo! 

Jullie weten vast al lang dat ik helemaal fan ben van Miss Roberta, mijn favo schoenen webshop. Ik heb al vaker reviews gedaan voor Miss Roberta, en ik heb vorige week een supergaaf filmpje voor ze mogen maken (staat ook in de rechtersidebar).. en nu word 'ie helemaal leuk, want ik mag samen met Miss Roberta een paar schoenen naar keuze aan één van mijn lezeressen verloten!

Voordat ik met de deur in huis val  wil ik jullie wat vertellen over mijn nieuwste paar schoenen van Miss Roberta. Als je het filmpje hebt gezien weet je al dat Miss Roberta ontzettend veelzijdig is. Waar ik normaal gesproken vooral voor de chique hoge hakken val, viel dit keer mijn oog op superstoere laarsjes met een blokhak! Ik vond ze een beetje military ogen, heel gaaf! Hoewel ik de schoenen van Miss Roberta altijd lekker vind lopen, zijn deze toch wel heel comfy met die blokhak. Dit zijn echt schoenen die ik de hele dag aankan en nergens last van heb:) Let me know wat jullie van mijn schoenen vinden:)

Dan nu, voor de giveaway! Ondanks dat ik niet van mega eisenpakketen houd, zijn er wel wát stapjes die je moet ondernemen om mee te doen;)
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Miss Roberta (onderaan)
 • Volg mijn blog met Bloglovin of Google Friend Connect
 • Vertel mij in een reactie hoe jíj jouw favoriete paar schoenen zou stylen (struin dus lekker de webshop af♥) en wie weet win jij jouw droom paar!*vergeet niet je email adres te vermelden*

Succes dames! De giveaway loopt tot maandag 9 december.

Shoes: Miss Roberta, Jeans: H&M, Leather Jacket: Vintage, Crop top: Topshop, Necklace: Ebay, Plaid shirt: H&M
Find The Stylish Confessions on

14 comments

 1. nice shoes!! ;-))))

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. oeh leuk! ik doe mee.
  Mijn e-mail is xwiesx@hotmail.nl
  ik zou stoere boots uitzoeken en die combineren met een skinnyjeans, een parka en een zwarte leren tas!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Wauw!! echt super mooie laarsjes zijn dat!
  Ik heb je gevolgd op bloglovin, Missroberta vind ik leuk op facebook en me ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  Deze boots vind ik echt helemaal het einde!
  http://www.missroberta.nl/halfhoge-laars-met-vierkante-glinsterstuds.html

  Ik zou ze de hele winter door dragen tot ze niet meer kunnen hahaha.
  Deze zijn echt super goed te combineren met bijna alles! Ze zouden toch erg mooi staan bij een mooie skinny en een faux fur coat! Daarmee zou ik ze dan dragen :) Deze laarsjes heb ik nog bij niemand aangezien, dat maakt ze dubbel zo leuk!

  lots of love ♥
  Clarissa
  http://www.glamorousvision.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 4. ziet er super uit!
  mijn e-mail is : rachelkromdijk@gmail.com je haar is echt zooo gaaf ! prachtige kleur rood!
  paar hakken dat ik zou kiezen :http://www.missroberta.nl/killerheel-enkellaarsje-met-goudaccenten.html
  ik vind deze zo mooi! echt een prachtig laarsje, ik zou deze combineren met een mooie panty
  een leuk chique rokje! daarop een leuke kanten top met mijn gladde korte jasje erop, leuke bos met krullen maken
  en je heb de look van Katherine Pierce van the vampire diaries helemaal gaaf die heeft ook altijd van die gave hakken aan!
  plus mijn benen lijken er op een gekke manier mooier door te worden! en slanker haha..

  liefs en nog een fijne week verder

  ReplyDelete
 5. Wauw je outfit is super mooi!
  Ik zou voor de laarsjes gaan die jij hier draagt! Ze zijn wat stoerder maar toch niet te stoer door de hak! Zou ze combineren met een jeans en een simpel shirtje/truitje. Daarbij zou ik dan een statement ketting dragen om het af te maken! Schoenen & ketting als statement > de rest basic!
  Heb alle opdrachten gedaan, fingers crossed!

  ReplyDelete
 6. Je hebt er een nieuwe volger bij :) (even tussen mijn favorieten gezet :D)
  De schoenen zijn geweldig die je draagt, Vallen bij mij erg in de smaak! <3

  Ik doe mee met je winacite en heb deze schoenen uitgezocht: Suede enkellaars met vetersluiting en stevige halfhoge hak - zwart
  http://www.missroberta.nl/enkellaars-met-vetersluiting-en-halfhoge-hak.html?id=3964928&quantity=1
  Jouw schoenen zijn echt een inspiratie.. maar net iets te hoog voor mij. Normaal draag ik altijd 6,5 cm hakken 7 cm kan ook wel maar hoger gaat zeer doen (feet issues)
  Dus daarom heb ik deze uitgekozen!! I love love love them!

  Ik zou ze combineren met mijn donker-donker blauwe soft jeans jeans van Only met daarop mijn oversized zwart & wit gestreepte sweater van H&M en met daarop mijn plum gerafelde sjaal ook van H&M. Zwarte tas van Espirit en mijn dagelijkse sieraden. Makeup: Chanel inimitable intense mascara, en de rose & woody lipbalm van catrice.

  of de outfit die ik pas instagramde
  H&M zwart&witte stippel trui, H&M zwart rokje, H&M maillot en plum sjaal! :D

  Alles wat ik heb zou matchen bij die schoenen :P

  Liefs
  Marjolein
  marjoleinkucmer@live.nl

  ReplyDelete
 7. Wat een ontzettend gave outfit!

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke en comfi shoes draag je daar :)
  En wat een gave give away! Leuk, leuk helemaal leuk :)
  ik heb natuuuuuuuurlijk weer even de site van Miss Roberta afgestrund hihihi en ik zou deze enkellaarsjes kiezen; http://www.missroberta.nl/killerheel-enkellaarsje-met-goudaccenten.html#2 en deze afstylen met een leuke glittertrui en een skinny jeans zodat ze laarsjes goed opvallen, daar hou ik van :)
  Ik volg jou en Miss Roberta op FB @regien karst. Ik volg jou op Bloglovin en sta ingeschreven voor de nieuwsbrief van Miss Roberta.
  Mijn mail is; reginakarst@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. hoihoi

  Ik ga voor deze..

  http://www.missroberta.nl/driekleurige-sandaal-met-hoge-hak-3095210.html?id=5208904&quantity=1

  combineer ik met een boyriend jeans (opgerold) riem met een
  transparante licht oranje bloes ( kleurvvan de schoen) die half in de broek zit afgemaakt met een gouden sieraden en een beige hoedje ( brjno mars)  mijn email is chanellroche@hotmail.nl  ReplyDelete
 10. ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder
  facebook, GFC en bloglovin; zoelouwerse
  nieuwsbrief; zoe2308@live.nl

  ReplyDelete
 11. Echt gave fotos van jou! Ik doe super graag mee met de winactie! Ik heb alles gedaan: facebook, nieuwsbrief en volgde je al op bloglovin! Ik zou deze laarzen kiezen: http://www.missroberta.nl/trendy-zilveren-laars-met-spikes-en-studs.html en op vele manieren combineren. Ze zijn zilver dus lekker opvallend onder een zwart jurkje. Of gewoon met een spijkerbroek en een simpele trui, de aandacht gaat dan naar de schoenen. Mailadres: bertine @ aboutfashion.nl ( Aan elkaar, maar ik typ het los om spam te voorkomen)

  ReplyDelete

Thank you for leaving your comment; I love reading them ♥ lf you have a question you can always email me at thestylishconfessions@gmail.com or contact me on social media.
xoxo
Malu

© The Stylish Confessions | Fashion and Beauty blog by Malu Swartjes

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig