BUDGETLOVER.NL | Anna, Karl & MeENG: Today it's gonna be an outfit post slash review, because I'd like to show you all my new t-shirt from the Dutch web shop Budgetlover. It's a place where you can find budget items like jewelery, accessoiries and clothes. I spotted this cool t-shirt, Anna, Karl & Me.\

I just found it such a fun tee, typically something a lot of fashion bloggers would wear. Believe it or not, a plain black and white t-shirt was missing in my wardrobe, so this cool tee was a real must have for me!

As I love matchy-matchy, I combined this tee with black printed jeans, a black oversized cardigan, Matalan booties, a black fringe back and my favorite Primark coat. The only splash of color was on my lips...

Have a nice weekend!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NL: Vandaag is het een outfit post én review. Ik wilde namelijk mijn nieuwe t-shirt van de webshop Budgetlover showen! Het is een Nederlandse webshop waar je alles voor een mooi budgetproof prijsje kunt vinden. Zo vind je er sieraden, tassen, paraplu's en kleding. Mijn oog viel op dit leuke shirtje met Anna, Karl & Me erop. Ik vond het een typisch shirtje wat fashion bloggers zouden dragen, haha. Ik heb weinig basic items in mijn kast, vooral geen zwarte of witte t-shirtjes. Daarom vond ik dit witte shirtje met zwarte tekst in musthave voor in mijn garderobe! Alle artikelen van Budgetlover zijn geïnspireerd door de nieuwste modetrends,en dat is wel duidelijk. T-shirtjes met tekst zijn helemaal up and coming.

Het pakketje was er supersnel, dat vind ik altijd zo fijn:) Leuk in roze verpakt; het is alsof men weet dat ik stiekem zo van roze houd. Over verzending gesproken, hoe fijn is het dat naast budget proof artikelen óók de verzendkosten super laag zijn? €1,90 namelijk. 

Ik houd van kleuren matchen, dus met een zwart wit shirtje hield ik de rest bewust zwart. Ik combineerde het met mijn zwarte broek met fluwelen letters, een zwart oversized vest, Matalan laarsjes, een fringe tas en mijn favo jas van Primark. De enige kleur was het roze van mijn lipstick!

Wat vinden jullie ervan? Ik raad jullie aan om een kijkje te nemen op de webshop of op de FaceBook pagina, als jullie net als ik student zijn weten jullie hóe fijn het is om lekker fashionable én goedkoop te kunnen shoppen:)

Fijn weekend!

Find The Stylish Confessions on

23 comments

 1. Great look, I especially love the coat!

  ReplyDelete
 2. Prachtig t-shirt en mooie outfit draag je!
  Love the fringe bag ;-) Budgetproof is alles in die webshop waar je het had geshopt!
  Ik heb er al zoveel leuks gezien.
  Fijn dat de bezorgkosten heel laag zijn.

  ReplyDelete
 3. Super leuk! Ik kende deze webshop nog niet. Ga zeker even een kijkje nemen! Mooi jas trouwens <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 4. This outfit looks fantastic. I really love that jacket. Your hair and makeup look stunning as well!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Totally cool and casual. I love how you incorporated a pop of pink in your makeup. I've been having trouble figuring out how to wear pink lips in the winter and this is perfect!

  ReplyDelete
 6. Aaah die is leuk! Veel orgineler dan alle 'celine/ celfie' tshirts waar alle bloggers mee lopen:)
  Liefs, lisA

  ReplyDelete
 7. super look ;)))

  xoxo

  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. you're so perty! Has anyone ever told you you look like jade from little mix?

  xxoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, everyone has.. No kidding, but a lot of people seem to share your opinion! it's a huge compliment, but I dont know what it is that makes me look like her actually:P xc

   Delete
 9. I agree, it's a typical bloggers tshirt, haha!:D It's very cute and you look great

  ReplyDelete
 10. Mooie look! Wat zit je make-up trouwens prachtig!

  ReplyDelete
 11. Dat is echt een leuk shirtje! Veel leuker dan al die Celine shirtjes enzo. Ik ga meteen even een kijkje nemen in de shop, klinkt veelbelovend~!

  x
  thesidewalkismyrunwat.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Heel leuk! Ik zag die comment hierboven, ik vind ook echt dat je op Jade van Little Mix lijkt! Dat zeiden ook super veel mensen bij je youtube filmpjes, haha":D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, klopt, heb zo iets van 10 reacties gehad:P Ik vind het een super compliment aangezien ik Jade uber cute vindt en Little Mix echt leuk vind, maar ik zie niet zo goed in welk op zicht ik dan op haar lijk haha;)

   Delete
 13. LOVE IT ALL!
  Such a lovely post! ♥
  do u want to follow each other on Instagram?I'm @chicstreetchoc I'll follow u back for sure!!
  FOLLOW ME ON FACEBOOK
  CHIC STREET CHOC

  ReplyDelete
 14. so pretty! Love the shirt;-)

  ReplyDelete
 15. dat shirt is echt fantastisch!!!

  ReplyDelete
 16. Echt een leuke site Malu. Super leuke accessoires! Fijne prijzen en een geweldig goedkope verzendkosten! Bij Loavies houd dat me meestal tegen om te kopen. Xx

  ReplyDelete
 17. Wat een leuke top ! Staat je erg goed :) Ik vind je haar ook prachtig zitten trouwens x

  ReplyDelete
 18. Amazing :)

  http://trapeziovermelho.blogspot.pt

  ReplyDelete

Thank you for leaving your comment; I love reading them ♥ lf you have a question you can always email me at thestylishconfessions@gmail.com or contact me on social media.
xoxo
Malu

© The Stylish Confessions | Fashion and Beauty blog by Malu Swartjes

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig