Tuesday, March 04, 2014

HOESJES.NL | Valenta case

*Dutch article*
Jullie zullen het vast met mij eens zijn dat je mobiele telefoon tegenwoordig niet alleen onmisbaar is, het is ook een ware mode accessoire! Op de webshop Hoesjes.nl vind je dan ook meer dan 6000 hoesjes voor je telefoon. Er is enorm veel keus voor merken als Apple, BlackBerry, HTC, LG en Nokia; zo zijn er back cases, bumpers, flip cases, pouches en nog veel meer.

Aangezien ik mijn iPhone 4S vaker in mijn hand heb dan in mijn tas wil ik natuurlijk dat ‘ie er altijd stylish verantwoord uit ziet. Mijn oog viel op de Valenta hoesjes. Deze hoesjes zijn chique, simpel en van hoogwaardige kwaliteit. Zo is het hoesje wat ik heb van echt leder! De binnenkant is bekleed met fluweel, zo weet ik zeker dat er geen krassen op mijn iPhone komen. Het hoesje is super stevig, ik heb het idee dat mócht mijn telefoon vallen, dat hij dan zeker goed beschermt is. De zijkanten zijn shiny zilver, ik vind het ondanks dat het een minimalistisch hoesje is toch zeker een eyecatcher!

Als je bij Hoesjes.nl voor 22.30 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis.
Neem eens een kijkje op de webshop, wie weet vind jij jouw perfecte hoesje ook daar!

Find The Stylish Confessions on
Share:

12 comments

 1. Really beautiful case!

  XOXO
  Arianna

  http://aryannastyle.blogspot.it/
  https://www.facebook.com/AryannaStyle

  ReplyDelete
 2. Vind het hoesje erg mooi! Simpel en stylish x

  ReplyDelete
 3. Nice case :) love your make up and hair btw - you look amazing! x

  http://girlinthelens.com/

  ReplyDelete
 4. awesome case dear :) xx
  www.ambifashion.com

  ReplyDelete
 5. Hey darling,
  I love your case <3
  Just wanted to tell you, you can get 10$ if you show your style on Ericdress.com
  Just send your photo and get cupon to buy on their site:)
  You have post on my blog about it!

  kisses from Croatia,

  Matea
  www.click4chic.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Je hebt een prachtige kleur bruin haar, welke kleur is dat van verf weet je dat?
  want ik wil dit ook weer heel graag heb het TE donker bruin geverfd..
  licht komt alweer licht terug gelukkig maar goed wil het weer lichterbruin met koper/brons erin wat ik van mezelf had.
  ik heb ook een iphone5s gekocht ben zo blij als die binnen is hihi! duurt nog eventjes maar dan heb ik mijn witte praaltje binnen! mijn hoesje is er ook van binnen gekomen vandaag! liefs x

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's! Een hoesje is echt essentieel :)

  ReplyDelete
 8. Mooie accesoire voor de smarthphone ;-)

  ReplyDelete
 9. Ik heb net een nieuwe tel en heb er ook echt 1 nodig hihi ;) ik volg je nu met bloglovin!

  XxX Farah

  www.formulafarah.com

  ReplyDelete
 10. lovely case ^^

  Kisses

  http://www.mademoisellemode.com/

  ReplyDelete
 11. Mooi hoesje! Je ziet er trouwens ook mooi uit! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving your comment; I love reading them ♥ lf you have a question you can always email me at thestylishconfessions@gmail.com or contact me on social media.
xoxo
Malu

© The Stylish Confessions | Fashion and Beauty blog by Malu Swartjes | All rights reserved.
Blogger Template by pipdig