Saturday, March 08, 2014

THE INSTAGRAM CONFESSIONS


ENG: Don't you just hate that feeling of your vacation being almost over? Yeah, me too. Fun times are over, I have to get back to studying my ass off. But for now I am enjoying the weekend and I wanted to take the free time I have now to make a new post...It's time for the third part of The Instagram Confessions of this year!
I've collected a few random Instagram pictures of last month that I wanted to share with you. I loved last month's pictures...I've had an 80's party and Carnaval which was all good fun. Enjoy this post and enjoy the last bit of the weekend!

------------------------------------------------------------------------------------------
NL: Hebben jullie ook zo'n hekel aan dat 'de vakantie is bijna voorbij' gevoel? Jup, ik ook. De lol is weer over, ik moet weer hard aan de bak om ooit een keer mijn propedeuse te gaan halen dit schooljaar. Maar goed, het is nog weekend en daarom had ik zin om een nieuw artikel te schrijven. Ik vond het wel weer eens tijd voor The Instagram Confessions, de 3e van dit jaar! Ik heb wat van mijn favoriete Instagram foto's verzameld die ik graag met jullie wil delen:) Zo had ik echt een hilarisch feest in beetje jaren 80 stijl en heb ik carnaval gevierd... De Elf Kroegentocht in Cuijk! Ookal houd ik niet van carnaval, hier ga ik volgend jaar weer heen!

Geniet nog even van het laatste beetje weekend allemaal!:D


Find The Stylish Confessions on

12 comments :

 1. My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera".

  CLICK PHOTOSPHERA

  Greetings from Italy

  MarlowMy compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera".

  CLICK PHOTOSPHERA

  Greetings from Italy

  Marlow

  ReplyDelete
 2. Leuk om te zien! En wauw je nagels zijn erg mooi!

  ReplyDelete
 3. De wafels in jullie haar zijn erg leuk.
  Is het meisje op de 2e foto dat naast jou en je zus staat een nichtje van jullie?
  Ze lijkt ook wel op jullie vind ik :-)

  Mooie nagellak en je make-up is ook weer prachtig.

  XO

  www.myownfairytale.com

  ReplyDelete
 4. cute post
  wish you a great weekend

  ReplyDelete
 5. Lovely phots..love your hair!


  -Renisha
  She Rockin Them Stilettos

  ReplyDelete
 6. nice pics!!


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. I love the 80's style party pics~!

  ReplyDelete
 8. Where did you get the "you go glen coco" tank!? I love it!
  - Jillian Michelle
  jmchic.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I made it myself, I posted a DIY about it:D http://www.thestylishconfessions.com/2013/07/diy-you-go-glen-coco-mean-girls-t-shirt.html

   XX

   Delete
 9. Love these pictures! They've got such a happy vibe :)

  http://mividabonitaa.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 10. Love your sense of style!! Always like to see someone else who is a lover of statement necklaces- can't live without mine!!
  I'm new to the blogging scene and love checking out blogs like this one!
  http://dearcharlottesdiary.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 11. Great post and awesome pics !
  Hope your WE was good ;-)

  ReplyDelete

Thank you for leaving your comment; I love reading them ♥ lf you have a question you can always email me at thestylishconfessions@gmail.com or contact me on social media.

xoxo
Malu