PERSONAL | BERLIN DIARYENG: Hi! I am back from Berlin! Everytime people would tell me 'Why not go to Berlin?' I was like naah, I don't think I would really like it there. Boy was I wrong! I fell in love with Berlin♥ 

My sister Amber and I flew to Berlin very early in the afternoon last Wednesday. It was my first time flying with KLM and it was a great flight. The staff was so kind and offered great service. That really helped me feel more comfortable, because I was always afraid of flying. I am still not 100% comfortable up in the sky, but it's definitely something I will now do more often:D We were so tired so we didn't do much on Wednesday.. The other days we went to see amazing historical places like the Berlin Wall (East side gallery) the French and German Dom, the Brandenburger Tor, the Reichstag building and so much more! 

What surprised me was how modern Berlin is! Sure, there are loads of historical buildings and remindings of World War, but there are also lots of grunge and rave vibes with lots of streetart and graffiti. Local people dress very dark; I've seen lots of punk influences, ripped jeans, Doc Martens, leather, plaid, tattoos and piercings. My sister warned me for the club we went into. If you dressed fancy you were not getting in. So we took out or eyeliner, black timberlands, plaid shirts and got our hair messy... We got into club Tresor and even though the strobo lights and never-ending techno beats annoyed me after a while, we still had a great time! We flew back the day after and as soon as I got home I collected all of our photos and videos to create a Berlin Vlog. Watch below and enjoy! :)

NL: Hoi allemaal! Ik ben weer terug uit Berlijn! Altijd als mensen zeiden 'Waarom ga je niet een keer naar Berlijn?' dan dacht ik altijd, neeee... dat lijkt me nou echt niks aan. Wát zat ik er naast zeg! Ik ben de afgelopen dagen echt verliefd geworden op deze stad! ♥

Mijn zus Amber en ik vlogen afgelopen woensdag vanaf Schiphol. Het was mijn eerste keer vliegen met KLM en het was echt een goede vlucht. Het personeel was ontzettend vriendelijk en servicegericht. Ik heb wel eerder gevlogen, maar daar heb ik geen goede ervaringen mee gehad. Ontzettende vliegangst gekregen en gewoon een opgefokt gevoel in de lucht. Nu met KLM voelde ik me op de heenweg al stukken beter, dus dit ga ik wel vaker doen:) We waren woensdag zo moe dat we niet veel meer hebben gedaan, maar de overige dagen hadden we helemaal volgepland! Veel historische plaatsen opgezocht, zoals de Berlijnse muur, de Franse en Duitse dom, de Brandenburger Tor, het Rijksdag gebouw en nog veel meer! 

Wat mij vooral verbaasde was hoe modern Berlijn is! Tuurlijk zijn we veel prachtige oude gebouwen tegengekomen, maar er hangt ook echt zo'n grunge/rave scene in deze stad. Veel street art en graffiti! De locals daar zagen er ook erg grunge uit; ik zag veel ripped jeans, leer, Doc Martens, plaid shirts, tattoo's en piercings etc.. Beetje punk ;) Mijn zus waarschuwde me al dat als we Tresor,  een van de beste clubs van Berlijn  binnen wilde komen, dat we dan juist niét fancy moesten gaan. Geen hakken, niet te girly. Dus we haalden onze eyeliner uit de kast, trokken donkere outfits en zwarte Timberlands aan en maakten ons haar lekker messy. Nou, we kwamen binnen hoor. We vielen totaal niet op tussen de locals. De strobolampen en aanhoudende techno-deun begonnen mij na een uur wel te vervelen (Tsja, wat moet een typisch boyband meisje nou in een ondergrondse Techno grot haha) maar toch was het wel gaaf! De dag erna vlogen we weer naar huis. Een maal thuis ging ik meteen mijn foto's en video's uitzoeken en een vlog video maken. Bekijk 'm hieronder:D 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image javascript:void(0)and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

12 comments

 1. Knap hoor meid dat je toch bent gaan vliegen als je vliegangst hebt.. Berlijn is ook met de trein te doen:P Gave fotos! X

  ReplyDelete
 2. Amazing photography♥

  ReplyDelete
 3. I've always wanted to visit there!

  ReplyDelete
 4. Berlin looks so beautiful. It is my dream to visit Germany! <3

  itsjustshalay.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Great pictures and good from you that you've did maked this trip with a plane ;-)

  Have a great day Xoxo

  ReplyDelete
 6. Lovely pictures. Great place and oh you look amazing.
  Love it.

  -Ru
  Lovesicklilac
  Twitter-b_rupsha

  ReplyDelete
 7. Wonderful pictures !
  Berlin is very nice :)
  -
  http://bedeutungsvolle-momente.blogspot.de/

  ReplyDelete
 8. Oh wauw! Het ziet er echt heel mooi en gezellig uit! Ik wil ook zo graag een keertje naar Berlijn! Liefs

  ReplyDelete
 9. Leuk verslag! Je zus heeft ook een tof stijltje, knappe meiden zijn jullie allebei.

  Liefs x

  ReplyDelete

Thank you for leaving your comment; I love reading them ♥ lf you have a question you can always email me at thestylishconfessions@gmail.com or contact me on social media.
xoxo
Malu

© The Stylish Confessions | Fashion and Beauty blog by Malu Swartjes

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig